‘1.LİG'İ İSTİYORSAK ŞEHİR KENETLENMELİ’

Alanyaspor Futbol Komitesi üyelerinden Muhammet Çetin, bir üst lige çıkmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, “Futbol, artık hedefleri yolunda ilerleyebilenlerin başaracağı bir sektör olmuştur. Ancak gereğini yapanlar bir üst lige çıkabilir” dedi

ALANYAPOR Yönetim Kurulu Üyesi, Doksan Konsept ortaklarından, iş adamı Muhammed Çetin, “Alanya artık birçok yönüyle sınıf atlamaya aday bir kenttir. Alanya’mız diğer yerlerden farklı olduğunu, il olmayı fazlasıyla hak ettiğini, farklılık yaratarak tüm ülkeye sürekli anlatması gerekmektedir. İlçemiz, başta en uzun süre Türkiye 2. liginde mücadele eden takım olan Alanyaspor olmak üzere birçok ilke imza atarak bu farkındalığı yakalamıştır. Spor olgusunda Alanyaspor’un daha fazla gündemde kalması ve yer alması gerekmektedir. Alanyaspor yönetiminin de kısa, orta ve uzun vadeli projelerle Türkiye’de Alanya’nın sesi olmaya çalıştığını görüyoruz. Alanyaspor uzun yıllar 1.ligde oynayan bir takım olsaydı bugün Alanya çoktan il olmuştu” dedi.

Projelerin el birliğiyle yapılması gerektiğini hatırlatan Çetin, “Galatasaray gibi büyük bir kulüple yapılan maçta turizmcisinden iş adamına birçok kişinin katkısıyla adımızdan bahsettirdik. Demek ki Alanyalının istediğinde yapamayacağı bir şey yok. Bu şekildeki yardımlaşmayı daim kılarak Alanyaspor’u da olması gerektiği bir üst lige taşımalıyız. Bunun için maddi manevi yardımlarla ve taraftarlıkla hem borçlardan kurtulma hem de gereken sosyal birliktelik sağlanarak takımın yüceltilmesi gerek diye düşünüyorum. Takımın hali hazırda iyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet ve iyi futbolculara sahip bir yapısı oluştu. Bu özlenen tablonun uzun soluklu olması için herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır” diye konuştu.

#

24 Oca 2013 - 00:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber