14 hafta sonra şok!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak, ligin ilk haftasında aldığı Torku Konyaspor maçı sonrasında ilk yenilgisini aldı

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri  13. dakikada Akpala ile 69. dakikada penaltıdan İlhan Parlak kaydetti. Konuk takım Fenerbahçe'nin tek golünü ise 40. dakikada eski bir Kardemir Karabükspor futbolcusu olan Emmanuel Emenike kaydetti. Lider Fenerbahçe bu yenilgi ile 38 puanda kalırken galibiyet serisini 3 maça çıkaran Kardemir Karabükspor 26 puana yükseldi. Karabükspor gelecek hafta deplasmanda Sivasspor'a konuk olurken Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u ağırlayacak.

14 hafta sonra ilk yenilgi

Fenerbahçe bu sezon oynadığı ilk karşılaşmada deplasmanda Torku Konyaspor'a 3-2 mağlup olmuştu. Bu karşılaşma sonrasında 2 beraberlik 12 galibiyet alan Fenerbahçe, ligin 16. haftasında sezonun 2. yenilgisini aldı...

Bruno Alves cezalı duruma düştü

Kardemir Karabükspor karşılaşmasında sarı kart gören Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves, gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

Emenike eski takımına karşı ilk kez oynadı

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Emre Belözoğlu ile sağ kasığındaki ağrılar nedeniyle hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Selçuk Şahin kadroda yer almadı. Teknik direktör Ersun Yanal, forvette Akhisar Belediyespor maçında olduğu gibi Webo'yu yine yedek soyundururken, Nijeryalı oyuncu Emenike'ye görev verdi. 2009-2010 ve 2010-2011 sezonunda Kardemir Karabükspor formasını giydikten sonra 2011-2012 sezonu öncesi Fenerbahçe'ye transfer edilen ancak futbolda şike soruşturması nedeniyle Türkiye'den ayrılarak Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer olan Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli formayla ilk kez eski takımı Kardemir Karabükspor'a karşı forma giydi.

22 Ara 2013 - 17:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber