130 kilometre pedal bastılar

Antalya'da 'Yoldaşlar Pedal' adlı bisiklet grubu bu yıl Beydağları İmecik Yaylası'na pedal çevirerek, burada 12. kez düzenlenen şenlikte eğlenceli anlar yaşadı.

'Yoldaşlar Pedal' adlı bisiklet grubu üyeleri Liman Mahallesi'nden hareket ederek Doyran'dan Saklıkent yoluna ilerledi. Grup üyeleri Bakacak Beli, Pirenli, Üşümüş mevkilerinden sonra Saklıkent'e 4 kilometre mesafedeki Harımyurt Yaylası sapağında mola verdi. Molanın ardından Harımyurt ve Yazır yaylalarını geçerek İmecik Yaylası'nda şenlik alanına ulaşan grup üyeleri, alanında bir süre daha mola verdi. Daha sonra Yazır Yaylası, Güzle Köyü üzerinden tekrar Saklıkent yoluna çıktı. Grup üyeleri, akşam saatlerinde 130 kilometrelik güzergahı tamamlayarak Antalya'ya döndü.

21 Tem 2015 - 01:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber