Söz taraftarda (3)

AYTEMİZ

Alanyaspor taraftarlarının şikayet ve isteklerinin yerine ulaşması için, okuyuculardan gelen yorumları bugün de yayınlamaya devam ediyoruz:

Muhittin DÜŞÜNCE: 500 TL harcayıp İstanbul'a FB, GS, BJK maçına gidenler, Alanyaspor'a gelince maraton 20 TL, kale arkasına 10 TL vermeyip, gidip gruplar sayesinde bedava bilet yükletiyorlar ve lafa gelince Alanyaspor'u en çok onlar seviyor. Arkadaşım madem ki çok seviyorsun, 2 haftada bir 10 TL veremiyor musun?

Tunahan TEZ: Yıllardır Alanya'mızın maçlarına giden bir taraftar olarak biz de iki kelam edelim.
1- Kimse kusura bakmasın ama kombine fiyatları daha uygun olmalı. Bu takımı destekleyen herkes Gedevet Yaylası'nda villası olanlardan değil.
2- Deplasman tribünü, VIP ve güney kale arkasına alınmalı. Tribün bütünlüğü sağlanmalı.
3- O kadar çok taraftar grubu var ki, sözde değil de ciddi anlamda tek bir yumruk olabilmek lazım. Birbirimizi satmadan ve yanlış işlere karışmadan Alanyamızı desteklemek lazım.
4- Bağır, çağır, tepkini göster ama sahaya yabancı madde atma. Atanları dışla.
5- Futbolcular ve yönetim desteklenmelidir. Fakat taraftarlara da her konuda akıl verilmemelidir. Orta yol bulunmalı ve amaç sadece Alanya'mızın başarısı olmalı.
7- Deplasman organizasyonları olmalı ve otobüslerde kesinlikle içki, sigara kullanılmamalı.
8- Maça şalvarıyla gelen emmimin cebindeki çekirdeği stada almayan zihniyet değişmeli.
9- Bence en önemlisi de maçlara GS, FB, BJK formaları ile gelinmemeli. Bu nasıl bir zihniyet. İnanılmaz rahatsız oluyorum. Alanya forması giy kardeşim, neyin kafasıdır bu?

Adem TUNÇ: Böyle bir imkanı biz gariban grup üyelerine verdiğin için teşekkür ederim.
1- Yeni sezonda dilerim ki, kulübümüz daha iyi bir store ve daha çok çeşitli ürünlerle halkımıza sunum yapabilmeli.
2- Güvenlik görevlileri müsabaka izlemeye gelen taraftarı canından bezdirmeyi bırakmalı. Sanırsın ki adam güvenlik değil, Özel Harekat Polisi.
3- Deplasman tribününün her iki tarafına da birer sıra daha tel örgü konulmalı ki alanları daha basık ve güvenli olsun.
4- Sanalda her lafı söyleyip, yüz yüze gelince birbirine yapmacık olmayı bıraksın millet artık.
5- Bu en önemlisi; herkes büyüğüne saygı duymayı öğrensin artık.

Atilla BUĞDAYCI:
1- Passolig satış yerleri her mahalleye konulmalı.
2- Bir tane dükkan store olup, tırda her gün gezmeli.
3- Taraftara ulaşımda kolaylık sağlanmalı, her yerden özel otobüs kalkmalı.
4- Birlik beraberlik olmalı, stadyumda ve deplasmanda tek ses olmalı.

İsa ÖZALP: Misafir tribünü mutlaka değişmeli, yayıncı kuruluş sadece orayı görüyor. Stat sanki boş gibi, oraya kendi taraftarımız otursun. Hem güvenlik için daha uygun olur. Konyaspor maçını örnek alalım. Otobüsler ve taraftar arka tarafta olsa hiç bir olay yaşanmazdı.

Hasan KOCA: Bazı tribün liderleri stadyumun sahibi gibi davranıyor. Eleştiriye açık olmadıkları gibi eleştireni de yanındakileri kullanarak dışlamaya çalışıyorlar. Önemli olan tribün liderleri değil, yanındaki insanlar olmalı. Yönetim önümüzdeki sezon bildiği halde göz yumduğu şeylere aynı duruşu gösterirse değişen bir şey olmaz. Her koşulda taraftar konuları ön planda ise, yanlış giden bir şeyler var demektir.
- DEVAM EDECEK -

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Veysel Okşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber