Söz taraftarda (2)

AYTEMİZ

Alanyaspor’lu taraftarların görüşlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz:

Halil BİLGİN: Kombine fiyatları mutlaka daha makul olmalı. Sanırım bu yıl toplam 1000 civarı kombine ancak satıldı. Ben aldım ama herkesin gücü yetmeyebilir. Geçen sezon başında da söyledim, taraftardan biletle, kombineyle kazanacağın para çok önemli düzeyde değil. Önemli olan stadı doldurup destek kazanmak. Bu yıl satılan kombinenin geliri sezon başı sözleşmeleri feshedilen Latifu ve Kaplienko'nun fesih bedelini ancak karşıladı. Özetle kombine geçen yıla göre daha uygun fiyata satışa çıkmalı.

Fatih YILDIRIM: Stadyumda sigara içiliyor, uyarıyoruz ve tatsız durumlar çıkıyor. Güvenlik de yetkisiz galiba, müdahale etmek istemiyor gibi. Kombineler daha ucuza satılırsa stat daha fazla dolar.

Mustafa YILDIRIM: Bence kombine fiyatları biraz düşürülmeli. Tribünler dolsun, maç seyirci ile izlenir. Maraton tribününün önüne 2 tane amigo gerekiyor, taraftarı coştursun. Bu takım daha çok alkışı ve desteği hak ediyor. Yönetim elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. 5 yıl önce “Süper Lig’e çıkacağız” desek herkes bize gülerdi.

Orhan GÜLER: Bizim Alanya’mız turizm bölgesi olduğundan turistler de maça geliyor ama Passolig yüzünden gişeden bilet alamıyorlar, dönüp gidiyorlar. Bununla ilgili bir çalışma yapılsa iyi olur diye düşünüyorum.

Tunahan YÜN: Deplasman tribünü kuzey kale arkası ile kapalının arasında olsa, deplasman gelen taraftarlar yeni açılan arka yoldan geçiş güzergahında otobüslerle birlikte bekletilir, olası bir olay da söz konusu olmaz.

Emrah SÖNMEZ: Şu koltuklar bir temizlense iyi olur, kirden oturamıyoruz. Oturunca simsiyah oluyor kıyafetlerimiz.

Ahmet ORHAN: Kombine fiyatı düşük olsun. Misafir tribün yeri değiştirilsin. Otopark çözümü istiyoruz. Çok iyi amigomuz yok ve son olarak Vagner Love gitmesin.

Ahmet ÖZÇELİK: Benim 2 isteğim var. 1- Kesinlikle maçtan 2 saat önceden kulüp belirli noktalardan otobüs kaldırmalı. 2- Turistlere Passolig uygulaması kaldırılmalı.

Arif ÇAKMAK: Passolig ne için var? Sadece var olmak için olmamalı. Kendini bilmez bir veya birkaç kişi 10 TL’ye bilet aldığı zaman o bloğu komple satın aldığını zannediyor, sahaya yabancı madde atıyor ve o blok kapanıyor. Oradan bilet alan, arma aşkıyla yanıp tutuşan masum insanların günahı nedir? Neden kişilere değil de genel olarak ceza alıyoruz? Bazen taraftardan aldığımız cezayı taraftardan gelen gelirle karşılamak mümkün olmuyor. Madem ki her şey Alanyaspor için diyorsak, Alanyaspor için herkes elini taşın altına koysun. Yeni sezonda sloganımız şu olmalı: “Sahaya yabancı madde atma, attırma. Küfür etme, ettirme.” Atanlar ve edenler bireysel cezalandırılmalı.

Hilmi ESER: Deplasman taraftarının yeri mutlaka değişmeli. Güneyden kuzeye geçirilmeli. Çünkü gündüz maçları yapıyoruz, bu yüzden çok sıcak oluyor. Sesli taraftarın gardı kılıyor, en önemli mesele bu. Ne yapıp, ne edip, bu düzen olmalı. Grup liderleri bütünlükle toplanarak sık sık birbirimizle toplantılar yapmalıyız. Cüzi imkanlarla yönetilmeye çalışılan kulübümüzün büyüklerini yormamak için elimizden geldiği kadar uğraşmalıyız. Küfürle, sahaya şişe atanlarla bir yere varamayız. Taraftarları bilinçlendirmeliyiz.

- DEVAM EDECEK -

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Veysel Okşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber