Söz taraftarda (1)

AYTEMİZ

Alanyaspor'un resmi olarak bitime üç hafta kala ligde kaldığı tescillendikten sonra, bundan sonraki maçlar istesek de istemesek de gündemin ikinci sırasına kayacaktır. Hayatımızın her alanında olduğu gibi sporda da hedef olmadığı zaman tadı tuzu olmaz. Alanyaspor bu sene ligde kalma hedefini tutturarak amacına ulaştı. Biz de bunu fırsat bilerek hafta içi sosyal medyada "Veysel Reis'le Alanyaspor" facebook sayfasında taraftara sorduk. "Geçmiş sezonda eksikler, yeni sezonda beklentileriniz nelerdir?" diye. Yorumların tamamını yayınlayamayacağız ama merak edenler, karar alıcılar sayfamızı ziyaret ederek taraftarlarımızın isteklerini görebilir. İşte taraftarlarımızın şikayet ve istekleri:

Bekir ÖZSOY: Kombine fiyatlarını mantıklı düzeye çekip sayıyı 4000-5000'e yükseltmek hedeflenmeli.
Yücel ŞENEL: Ağabey transfer mantıklı yapılsın altyapıdan oyuncu çıkarması lazım. Logo değişsin, kimse gruplara kızmasın. Onlar olmasa çekirdek çitler, 1 paket fazla çekirdek yer. Deplasman zorluğunu iyi bilirsin ağabey, o yollar bitmez, çile çekersin. Forma Adidas'la anlaşılırsa marka değeri olarak satışı biraz daha iyi olacaktır. Storedaki forma kalitesi çok kötü, bunun üzerinde çalışılması lazım.
Süleyman TÜLÜ: Bence görev yapacak özel güvenlik görevlileri gelen taraftarı tavırları ve konuşmaları ile kaçırıyorlar. Biz stadyuma kişi ve kişileri çağırıyoruz ama kapıda adamı yiyecekler. Dükkana gelen kişiye hoş geldiniz dersin, buradan ekmek parası kazanan görevlilerimizin hoş karşılaması lazım.
Mehmet ÖZPELİT: Bir de artık gerçek anlamda taraftar olalım. 80'lerin tezahüratları hala duruyor, rakibe baskı bile yok, bu hafta daha attığımız golün anonsu bitmeden gol yedik. Islık bile yok. Ben ve arada bir iki kişi yaparsa yapıyor, çekirdeğe de hayır.
Yunus Emre KOCAGÖZ: Ağabey bence bizim koreografi yapmamız lazım, yeterince yapmıyoruz.
Osman YILMAZ: Tribünleri coşturacak Alanyaspor'umuza ve Alanya'mıza ait özel müzik besteleri yapmak gerek.
Mehmet YARADANAKUL: Hunharca sigara içenler var. Bir de 4-5 kişi birden yakıyor, duman altı oluyor. Yazık çoluk çocuk zehirleniyor.
Tugay ALTUNKAYA: Yönetimin bütün taraftar guruplarına aynı mesafede olması lazım. Bu benim adamın diye kıyak geçilmemeli. Bu takım hepimizin, 3 kişinin bir araya gelip her sene bir grup kurmasına müsaade edilmemeli.
Selami UÇAK: Deplasman tribünü kamera çekim alanı dışına çıkartılıp güney maraton kuzey bütünlük sağlanıp daha iyi bir görsel oluşturulabilir.
Volkan TÜLÜ: Ağabey Wagner'i satmasınlar, biz aramızda para toplayalım, verelim kulübe. O adam giderse biz kesin düşeriz.
Semih SAYAR: Reis stat içerisinde telefonu gösterip oturacağın koltuğu soruyorsun, güvenlik yüzüne bakıyor. O da bir şey bilmiyor. Sezon başından bu yana kombinem var, adam yerime oturmuş. Kalk diyorum, kombineler karşıda diyor.
Alaattin ÜNAL: Deplasman tribünü mutlaka değişmeli. Kabak gibi kameraların karşısında direk. Bizim tribünden fazla deplasman tribününü gösteriyor beinSPORTS. Bence güney kalenin sağ tarafına alınmalı deplasman tribünü.

- DEVAM EDECEK -

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Veysel Okşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber