Son 65 yılın en kritiği olacak!

Seçime 1 gün kala toplumun genelini oluşturan isimler, kanaat önderleri ve yıllarca farklı partilerde siyaset yapanlar "AK Parti" dedi

7 HAZİRAN sonrası hiçbir partinin tek başına hükümet kuracak çoğunlukta oy alamaması koalisyon görüşmelerini başlattı. Ancak siyasi istikrardan kaçan CHP ve MHP'nin AK Parti'nin koalisyon girişimlerini karşılıksız bırakarak uzlaşı sağlamaması ülkeyi yeniden seçime götürdü. İşte 7 Haziran sonrası belirsizlikten muhalefet partilerini sorumlu tutan vatandaş, bu seçim AK Parti diyecek. Ayrıca Türkiye’ye karşı terör ve uluslararası destekli algı operasyonlarıyla topyekun saldırıya karşı MHP, SP ve BBP’den yüzlerce üst düzey isim ‘Milli Duruş’ kararı alarak AK Parti’ye katıldı. Zaten en büyük adımı ise MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'in seçim hükümetinde görev alarak Başbakan yardımcısı olması oluşturdu...

MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN DUAYENİNDEN TARİHİ ÇAĞRI

Milli Görüş hareketinin kurucusu eski Adalet Bakanı Hasan Aksay "Türkiye'nin uçurumun kenarından kurtulması ve ülkemizin yangın yerine dönmemesi için 1 Kasım'da AK Parti'nin yanında yer almak tarihi ve milli bir görevdir. Türkiye, AK Parti ile dünyada hak ettiği itibarı yeniden yakalamaya başladı. Bu itibarın kaybolmaması için 1 Kasım'da AK Parti'nin yanında yer alacağız" açıklamasını yaptı.

BBP'Lİ BAŞKAN VE 180 KİŞİ KATILDI

Kars'ta, eski BBP Kars İl Başkanı Alper Tunga Kılıç ile parti üyesi 180 kişi AK Partiye katıldı.

SAADET'İN SAMİMİ DESTEĞİ ŞART

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan döneminin SP Genel Başkan Yardımcısı, eski vekil Necmettin Aydın; yarın yapılacak seçimlerde “AK Parti tek başına iktidar olmalıdır” dedi. Milli Görüşün en temel görevi milletin ve tüm insanlığın sorunlarını çözmek için çalışma yapmak olduğunu ifade eden Aydın, "Türkiye'nin bölgesinde güçlü bir ülke haline geldikten sonra önünü kesmek için dış kaynaklı ve yerli işbirlikçilerin eliyle operasyonlar yapılıyor. Saadet Partisi'nin samimi desteği kendisine de büyük bir itibar kazandıracaktır" diye konuştu.

MUHALEFET GAZİANTEP'TE AK PARTİ'YE GEÇTİ

Gaziantep'te HDP, CHP, MHP ve DP üyesi aileler AK Parti'ye geçti.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ HOCALAR 'AK PARTİ' 

Milli Görüş'ün ve İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Mehmet Talü Hoca Efendi 1 Kasım tercihlerinin AK Parti olduğunu açıkladı.

AK PARTİ'YE ÜÇ PARTİDEN BÜYÜK KATILIM

Malatya'da MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti’ye geçti.

HALİL GÖNENÇ HOCAEFENDİ'DEN 1 KASIM ÇAĞRISI

Türkiye'nin önde gelen alimlerinden Halil Gönenç Hocaefendi yarın yapılacak seçim öncesi açıklama yaptı. Gönenç, "CHP din düşmanı. MHP ve HDP ırkçı. Geriye iki parti kalıyor. AK Parti ve Saadet bunlardan da birinin kazanacağını diğerinin de kaybedeceğini biliyorsan kazanacak partiye vermek zorundasın. Kaybeden partiye vermem. Ayrıca vakit ‘A’ partisi, ‘B’ partisi deme vakti değil. Vakit; İslam’ın kuvveti zamanı" dedi.

DYP'Lİ BAŞKAN 70 KİŞİLİK EKİBİYLE GEÇTİ

"BİRLİK OLMALIYIZ"

DYP Sakarya Kocaali ilçe Başkanı Mustafa Duran, partisinden istifa ederek 70 kişilik ekibiyle birlikte AK Parti'ye geçiş yaptı. Duran, “Türkiye'de oluşan sıkıntıların giderilmesi için, birlik olmayı değerlendirmeye aldım. Birçok sıkıntılar var, yapılanları görüyoruz. Ben de ülke için AK Parti'ye destek olmamız gerekitğini hissettim ve hiç düşünmeden geçiş yaptım” dedi.

ŞANLIURFA'DA AK PARTİ'YE DEV KATILIM

Şanlıurfa'nın en büyük aşiretlerinden biri olan Afedle aşireti AK Parti'ye katıldı. Afedle Aşiretinin binlerce üyesi olduğu belirtildi.

Mersin'de MHP ve CHP'den AK Parti'ye büyük katılım

Mersin'in Silifke ve Erdemli ilçelerinde aralarında 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden (SP) Silifke Belediye Başkan Adayı olan İlhami Kurtoğlu'nun da bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi toplam 286 kişi AK Parti'ye katıldı.

DAHA BİR ÇOK İL VE İLÇELERDE BÜYÜK KATILIMLAR...

Batman'dan ise 15 köy AK Parti'ye desteğini açıkladı. Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı 15 köydeki muhtar ve azalar, 1 Kasım'daki seçimde AK Parti'ye destek vereceklerini açıkladı. Gaziantep'te önemli bir bölümü Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen 25 bin kişilik Bozgeyik ailesi de AK Parti'ye katıldıklarını duyurdu.

31 Eki 2015 - 12:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber