Zararlı gıdaları tespit eden en gelişmiş test

Pinnertest Genel Müdürü Emre Teker, sindirilemeyen ve vücuda zarar veren gıdaları tespit eden ‘Pinnertest Test Sistemi’ hakkında bilgi verdi

ÖNCELİKLE

gıda intoleransı kavramının ne demek olduğunu açıklamak gerekir. Yediğimiz ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok besin, vücudumuzda olumsuz etkilere yol açıp, kilo verememe, obezite, mide bağırsak şikayetleri, deri ve cilt rahatsızlıkları başta olmak üzere birçok rahatsızlığa yol açabilir.

Bizim kendi kendimize anlamamızın neredeyse imkansız olduğu bazı gıdalar vücudumuzda sindirilemez ve bunun sonucunda gıda intoleransı oluşur.

Pinnertest parmak ucundan alınan kan ile vücudunuza zarar veren, sindirilemeyen yani intoleransınızın olduğu gıdaları tespit eden en gelişmiş test yöntemidir.

Dünya üzerinde en çok tüketilen 200 besin maddesi Pinnertest’in yurtdışındaki laboratuvarlarında incelenir ve bu gıdalardan hangilerine karşı intoleransınızın olduğu detaylı bir rapor ile raporlanır.

Yaklaşık 2 hafta süren çok kapsamlı bir laboratuvar analizi sonucunda kişilere raporları ulaştırılır.

Alınan sonuçlar doğrultusunda insanlara ne gibi önerilerde bulunuyorsunuz?

Pinnertest’i kişiler daha çok kilo verememe, daha sağlıklı yaşama, mide bağırsak şikayetleri gibi nedenlerden yaptırıyorlar. Sonuçlar çıktıktan sonra doktor ve diyetisyen uzamanlar eşliğinde intoleransı olan besinleri belirli zaman dilimlerinde alternatif gıdalar ile değiştirerek beslenme planında bir düzenlemeye gidiliyor ve bu gıdalar bir süre tüketilmiyor ve sürecin sonucunda çok daha saglıklı kilo verebilme, gıda intoleransının tetiklediği bir çok rahatsızlıkta da düzelme gözlemlenebilmektedir.

Hangi ünlüler Pinnertest yaptırdı?

Elçin Sangu, Berrak Tüzünataç, Mert Fırat, Özge Özpirinçci, Yonca Evcimik, Doğa Rutkay, Demet Evgar, Serkan Altunorak, Aslı Enver, Sinem Kobal, Ceyda Düvenci, Ayşe Özyılmazel.

20 Şub 2016 - 10:17 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber