Saçlara profesyonel bakım

Dünyaca ünlü yıldızların tercihi Chenot Cosmetique tarafından sunulan Haircare Genescience saç bakım ürünleri dış etkenler ve şekillendirme yöntemlerinin yıprattığı saçlar için özel olarak geliştirildi. Doğal formüller ve etkin birleşenlerle İsviçre’de üretilen Chenot Cosmetique saç bakım ürünleri, farklı saç tipleri ve ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyor

YALNIZCA Espace privé Chenot D-Life Istanbul’da ve www.chenotdlife.com web sitesinde satışa sunulan Chenot Cosmetique Haircare Genescience ürünleri içeriğinde bulunan doğal bileşenlerle saçı kökten uca besleyerek ipeksi ve parlak saçların anahtarını sunuyor.

Seride yer alan Purifying Şampuan içeriğinde bulunan kekik, adaçayı ve paçuli ile özellikle yağlı ve kepekli saçların yenilenmesi ve nem dengesinin sağlanmasına yardımcı oluyor. Energizing Şampuan ise içerdiği lavanta, çay ağacı ve sandal ile kuru, işlem görmüş ve yıpranmış saçların onarılmasında etkin rol oynuyor.

Chenot Haircare genescience serisinde yer alan Besleyici Saç Kremi, bergamot, kakule, gül, argan ve Hindistan cevizi yağları içeren yapısıyla saçı yumuşatıyor ve besliyor. Serinin en dikkat çeken ürünlerinden Onarıcı Maske saçın nem dengesini sağlaması ve beslemesinin yanı sıra dış etkenlerden koruyucu bir zırh görevi üstleniyor. İçerdiği kişniş, yılang yılang, bargamot ve paçuli özleriyle tüm saç tipleri için önerilen Onarıcı Maske saçı ağırlaştırmadan profesyonel bakım gerçekleştiriyor.

06 Oca 2016 - 13:25 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber