Reçel kavanozundan fare kafası çıktı

Belçika'nın en güvenilir reçel firmalarından biri olan Materne'nin çilekli reçel kavanozundan fare kafası çıktı

BELÇİKALI reçel firması Materne'nin çilek reçeli kavanozunda fare kafası çıkınca, firma piyasadaki şüpheli ürünleri topladı.

"REÇELLER ANALİZ EDİLECEK" 

Diest bölgesinden bir tüketicinin şirketi arayarak 720 gramlık kavanozunda fare kafasını çıktığını söylemesi üzerine, aynı gün bütün marketlerdeki çilek reçellerinin toplatıldığı öğrenildi. Materne şirketi yaptığı açıklamada reçellerin analizlerinin yapılacağını ve detaylı bilginin de daha sonra açıklanacağını aktardı. 

KULLANILMAMASI İÇİN UYARDI 

Şirket, EAN 54 10046 001 278 kodlu ve son kullanım tarihi 3 Ocak 2016 olan reçellerin de kullanılmaması konusunda uyarı mesajı yayınladı. Reçel kavanozunda fare kafası bulan Sanne isimli vatandaş ise bir daha asla reçel yiyemeyeceğini söyledi.

#

01 Eki 2013 - 15:02 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber