Kadınların orgazm anahtarı bulundu

Kadınların orgazm anahtarı bulunduKadınların orgazm anahtarı bulunduKadınların orgazm anahtarı bulundu

GEÇMİŞTEN gelen algılar, kadınların çok çeşitli şekillerde orgazm olabildiğini iddia ediyordu. Cinsel birleşme ile ulaşılan orgazm, g-noktası, vajinal veya klitoral orgazmların hepsinin farklı orgazm çeşitleri olduğu tahmin ediliyordu. Yeni ortaya koyulan veriler, kadınların büyük çoğunluğunun cinsel birleşme esnasında orgazm olmadığını ileri sürüyor. Bu yüzden kadınların cinsel problemlerinin vajinal orgazm gibi aslında var olmayan bir şeyden dolayı gerçekleştiği iddia ediliyor.
KADIN ORGAZMININ ANAHTARI KLİTORİS
Araştırma, kadın orgazmının anahtarının klitoris olduğunu ileri sürüyor. Kadın cinsel organın en erojan bölgesi olan klitorise, kadın penisi de deniyor.
Araştırmada ayrıca kadınlar için ideal olan orgazm için uyarılması gereken bölgeler şöyle sıralanıyor: klitoris, vajinanın her iki yanında bulunan klitoral dudaklar ve klitoral dudakların birleştiği ince kısım.

16 Eki 2014 - 11:16 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber