Kadınlar neden orgazm taklidi yapar

Yapılan bir araştırmaya göre kadınlar eşlerinin kendilerine sadık olması için orgazm taklidi yapıyor

ABD'nin New York ve Michigan eyaletlerinde kadınlar arasında yapılan araştırmada, orgazm taklidi yapan kadınların amacının partnerinin sadakatini garantiye almak olduğu belirtildi. Orgazm taklidi ve ilişkilere etkisinin incelendiği araştırmaya katılan kadınların yarısı orgazm taklidi yaptığını kabul etti.

Bunun yanında kadınların orgazm taklidinin yanı sıra eşini elde tutmak için başka taktikler uyguladıkları belirlendi.

Şık giyinmek, hareketlerini izlemek ve başka kadınlar onlara baktıklarında azarlamak gibi.

Columbia Üniversitesi'nden Farnaz Kaighobadi ve Oakland Üniversitesi'nden Todd Shackelford ve Viviana Weekes-Shackelford'un yaptığı araştırma 18 ile 46 yaş arası 453 kadın arasında yapıldı ve 6 aylık ilişkileri incelendi.

Kadınlara "neden orgazm taklidi yapıyorsunuz" sorusuna alınan en yaygın yanıtlar ise, "eşimi ilişkinin içinde tutmak" veya "başka kadına gitmesini engellemek" olduğu ifade edildi.

04 Kas 2015 - 21:55 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber