Gençlerin kanını 8 bin dolara satıyorlar!

ABD’li doktor Jesse Karmazin, gençlerin kanını enjekte ederek yaşlı insanları gençleştirebileceğine inanıyor. ‘Ambrosia’ adlı bir şirket kuran Karmazin, 16-25 yaşlarındaki gençlerden aldığı kanı yaşlılara 8 bin dolara enjekte ediyor

YAŞLANMAYI durdurmak ya da gençleşmek için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. ABD’li doktor Jesse Karmazin, yaşlı insanları gençleştirmek için San Francisco’da “Ambrosia” isimli şirket kurdu.
 
Gazete Habertürk'ün haberine göre; 16-25 yaş aralığındaki gençlerden 2.5 litre kan alan Karmazin, bu kanları şirketine başvuran yaşlılara naklediyor. Yöntemi şimdiye kadar en az 100 kişiye uygulandı. The Times Gazetesi’ne konuşan Dr. Karmazin, Ambrosia’yı “içeriden yapılan estetik operasyon” olarak nitelendirdi. Gençleştirme iddiasındaki kanın bir ünitesi, 8 bin dolar (28 bin lira).
 
AMERİKALI DOKTOR "ÖLÜMSÜZLÜK" ÇALIŞMASI YAPTIĞI İDDİASINDA
“Ölümsüzlük” çalışması yaptığını söyleyen Karmazin, tedavinin yaş- lanmanın belirtileri olan dış görünüm, şeker hastalığı, kalp fonksiyonları ve hafıza gibi sorunlara yardımcı olabileceği iddiasında.
 
Kuzey Kore’nin eski Devlet Başkanı Kim Il Sung 
Tedaviyi deneyen kişilerin daha rahat odaklandıkları, daha iyi göründükleri ve kaslarının güçlendiği ileri sürülüyor. Gençleşmek için kan naklini deneyenler arasında Kuzey Kore’nin eski Devlet Başkanı Kim Il Sung’un da adı geçiyor. 20 yaşlarındaki kadınlardan alınan kanlarla Kim’in 84 yaşına kadar yaşadığı iddia ediliyor.

Kim Kardashian
Kim Kardashian'ın da başkasının kanını değil ama kendi kanını kullanarak benzer bir yöntemi deneyenler arasında olduğu iddialar arasında. 
 
DR. TURGUT: ÜTOPİK BİR YAKLAŞIM
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Gürsel Turgut, Karmazin’in yönteminin yaşlıları gençleştireceğini söylemenin “ütopik” bir yaklaşım olduğu görüşünde.

22 Ağu 2017 - 11:46 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber