Cinsellikle illgili doğru bilinen yanlışlar

Cinsellikle ilgili doğru bildiğiniz bir çok şeyin yanlış olabileceğini biliyor musunuz

CİNSELLİKLE ilgili doğru bildiğiniz bir çok şeyin yanlış olabileceğini biliyor musunuz? Peki, nedir bu doğru bilinen yanlışlar? Erkek her zaman istek duyar: Hormonlar, hastalıklar, duygu ve düşünceler, ilişki sorunları cinsel isteği azaltabilir. Sertleşme sorununun tedavisi yoktur: Bir erkeğin bir kere cinsel sorun yaşaması, hayatı boyunca bu sorunla yaşayacağı anlamına gelmez. Sertleşme ilaçları cinsel isteği arttırır: Sertleşme haplarının cinsel istek ile bir ilişkisi yoktur. Prostat ameliyatları cinsel yaşamı sonlandırır: Prostat ameliyatlarında cinsel fonksiyonları koruyan tedaviler uygulanabilir. Sertleşme sorununu yaşlılar yaşar: Gençler de sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam, aşırı alkol, sigara gibi faktörlerin etkisiyle sertleşme sorunu ile karşı karşıya kalabilir ve hayatının belli dönemlerinde bu sorunu yaşayabilir. Penis boyu arttıkça zevk de artar: İlişkiye girmeye yetecek penis boyu ve yeterli sertleşme önemlidir. Cinsel konularda konuşmak yanlıştır: Tam tersine konuşmamak büyük bir hatadır. Performanslı erkek üstte sevişebilir: Boşalmayla sonlanan ve bir sonraki sertleşmeye kadar geçen "refraktör zaman" bazı erkeklerde 15 dakika bazılarında birkaç saat hatta birkaç gün sürer. Bunun herhangi bir standartı yoktur.

23 Ağu 2014 - 18:27 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Erkan Eroglu - Böyle canileri en çirkin en ağır ceza verilmeli başkaları yapamasın!! Kendilerine aynı cinayetle cezalandırılsın lütfen ! Ne insanlığa nede müslümanlığı yakışıyor....Yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 18:27

Çorum Haber