Cinsel sorun yaşayanlar dikkat!

Cinsel isteksizlik yaşayanlar dikkat! Süsen bitkisinin kökü birçok hastalıktan koruduğu gibi afrodizyak etkisiyle de çiftlere mutluluk getiriyor...

SAĞLIKLI bir hayatın yolu doğru gıdalarla dengeli ve düzenli beslenmeden geçiyor. Bazı bitkiler ise gösterdikleri etki ile hem birçok hastalıktan koruyor hem de cinsel hayata olumlu katkı sağlıyor. Bu bitkilerin başında da süsen geliyor.

Süsen bitkisi sadece erkek için değil her iki cins için cinsel kaynak olarak gösteriliyor. Süsen bitkisinin kökünden elde edilen toz, afrodizyak etki gösteriyor. Süslü bir aşk yaşamak isteyenlere bu bitkiyi öneren uzmanlar sağlığa faydalarını şöyle sıralıyor.
Göğsü yumuşatıp, rahatlama sağlar. Mide ve bağırsak gazlarını giderir.
Haricen kullanıldığı takdirde yaraları iyileştirir. Yüksek dozda kullanıldığı takdirde kusturucudur
Vücutta biriken suyu boşaltır. Az miktarda kullanıldığında astım ve bronşitte faydalıdır.
Safra söktürücüdür. Karaciğer ve safrayla ilgili sıkıntıları giderir. İdrar söktürücü özelliği vardır.

#

22 Tem 2017 - 15:58 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Raziye y.crk - Çok alarjikdir 'ZEHİRLİDİR UZUN SÜRE KULLANIMDA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 15:58

Çorum Haber