Cinsel isteğin en yoğun olduğu gün...

Yapılan araştırmalar, perşembe günlerinin özellikle sabah saatlerinde, hem kadınlarda hem erkeklerde cinsel isteğin en yoğun seviyede olduğunu gösteriyor

YAPILAN araştırmalar, perşembe günlerinin özellikle sabah saatlerinde, hem kadınlarda hem erkeklerde cinsel isteğin en yoğun seviyede olduğunu gösteriyor.

İngiliz bilim insanları haftanın en seksi gününün Perşembe olduğuna kanaat getirdi. Yapılan araştırmalara göre perşembe günleri seks hormonları daha aktif oluyor. Libido özellikle sabah saatlerinde tavan yaparken kadınlardaki östrojen ve erkeklerdeki testosteron seviyesi 5 kat artıyor.

EN KÖTÜ GÜN: PAZARTESİ

Uzmanlar, diğer günlerin de özelliklerini inceledi. Örneğin pazartesi önemli toplantıları planlamak için kötü bir gün. Bunun sebebi olarak hafta sonundaki alkol tüketimi gösteriliyor. Araştırmalara göre ankete katılanların yüzde 40'ı için en kötü gün pazartesi.
KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTULMA GÜNÜ: CUMA

Uzmanlar, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için en uygun günün cuma olduğunu belirtiyor.

25 Ara 2014 - 19:10 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber