Boyundaki kızarıklıklar nasıl geçer?

Genellikle tutkulu bir öpücük sonrasında ciltte meydana gelen kızarıklık veya morluk aşk ısırığı olarak da bilinir

BU kızarıklıklardan kurtulmanın birkaç basit yöntemi var.

Soğuk kaşık yöntemi
 
Kızarıklıktan hızlı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız gerdirdiğiniz derinin üzerine dolapta 15 dakika beklettiğiniz soğuk bir kaşıkla ısınana kadar bastırın.

Muz yöntemi
 
Muzda bulunan kaempferol ve kuersetin hücreleri koruyor, inflamasyonu azaltıyor ve kan dolaşımını arttırıyor. Kızarıklıktan kurtulmak için muz kabuğunun iç kısmını kızarıklığın üzerine koyup 15 dakika bekletin.

Diş fırçası yöntemi
 
Kızarıklığın sebebi kan toplanması olduğu için kan dolaşımını hızlandırmak etkili olacaktır. Diş fırçasıyla fırçalamak işinize yarayabilir.

Madeni para yöntemi
 
Madeni parayı buzdolabında birkaç dakika beklettikten sonra deriyi gerdirip madeni parayı sürün. Bazıları bu yöntemin çok acı verici olduğunu söylüyor, bu yüzden dikkatli olmalısınız.

Diş macunu yöntemi
 
Diş macununun o ferahlatıcı etkisi derinin altındaki kan akışını tetikliyor. Bu inflamasyonu ve kırmızılığı ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

18 Şub 2017 - 15:51 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Hayat Bayram Olsa - Ah yavrum niye buraya yazdın

Kaymakama git derdini anlasaydın belki bir hal caresini bulurdu biz nasıl kurtaralım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 17:40
02

Beni kurtarın lütfen - Ben saka yapmakta usta bir insanim yilbasi sakasi yaptim dikkate almayin

Yanıtla . 0Beğen . 2Beğenme 18 Şubat 15:51
01

Beni kurtarın lütfen - Ben ailemden şiddet gören bir çocuğum beni kurtarın lütfen bana karşı hep kötüler hatta beni evwlmdirmeyi bile düşündüler polisler ve aile bakanlığı yardım istiyorum .Beni kurtarın bu pis ailede okula da gondermiyolar ama ben evden kaçıp gidiyorum .

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 18 Şubat 15:51
05

Hayat Bayram Olsa - @Beni kurtarın lütfen 01 nolu yoruma cevabı: Malmış bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 17:41
03

Emir - @Beni kurtarın lütfen 01 nolu yoruma cevabı: nerde yaşıyorsun nasıl ulaşabiliriz sana?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 11:54

Çorum Haber