"Alanya her şeyin iyisini hak ediyor"

Alanya Gazeteciler Cemiyeti) teras katında hizmet veren ve Alanya’nın en iyi eğlence mekanlarından biri olarak tercih edilen AGC Nargile Cafe – Bar ve Restoran, yenilenen yüzüyle Alanyalıların hizmetine sunuldu

ALANYA Gazeteciler Cemiyeti (

AGC

) Nargile Cafe – Bar ve Restoran, yenilenen yüzüyle, her geçen gün müşteri yelpazesini genişletiyor. Akdeniz Taç Yapı Denetim Şirketi ortaklarından İnşaat Mühendisi Onur Tümer tarafından dizaynı gerçekleştirilen AGC Cafe ile Bar ve Restoran, müşterilerine sunduğu canlı müzik dinletileriyle favori olmaya devam ediyor. Keyifli bir akşam geçirmek için AGC’yi tercih eden misafirler, geç saatlere kadar dans edip şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçiriyor. AGC binasının üst katında bulunan restoran ve kafe eğlence severlere kapısını geçtiğimiz haftalarda açtı. Ferdi Tufan’ın işletmeciliğini yaptığı AGC Nargile Cafe – Bar ve Restoran yenilen yüzüyle müdavimlerine merhaba dedi. İki kattan oluşan işletmenin alt katında restoran, üst katında ise canlı müzik eşliğinde müşterilerine eşsiz Alanya manzarası sunuyor. İşletmeci Ferdi Tufan, eğlence sektörüne yapacak oldukları hizmetle ilgili olarak bilgi verdi.Tufan, "Alanya her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Bugüne kadar hep alışılagelen şeyler gördük. Biz yenilenen yüzümüzle Alanya'da fark yaratacağımızdan eminiz. AGC teras katında uzun soluklu bir tadilat yaptık. Müdavimlerimiz her geçen gün artıyor. İnsanlar eğlenmeyi seviyor, biz de biraz eğlence, biraz nostalji biraz da keyif katarak işin içine keyif katarak müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz. Alanya bana göre bir üniversite şehri. Üniversitenin olduğu yerde sanat, kültür, eğlence mutlaka olmalıdır. Bizim için esas önemli olan hizmette kalitedir. Klişeden uzak konseptimiz ve güler yüzlü ekibimizle tüm Alanyalıları yenilenen işletmemize bekliyoruz. AGC Bistronun alt katı yani restoran bölümü, Alanya'nın yoğun iş temposundan birazcık uzaklaşarak sakin bir şekilde eşsiz manzara eşliğinde akşam yemeğinizi yemek için mükemmel bir yer. Oldukça zengin bir menü çeşidi bulunan restoranımız, yenilenen yüzüne tüm vatandaşlarımızı bekliyor. Yine hareketli bir akşam geçirmek isteyen misafirlerimiz ise üst katımızda canlı müzik eşliğinde denize nazır manzaraya karşı eğlenebiliyorlar. Ayrıca gündüz ve akşam hem iş toplantılarına hem de toplu yemeklere açığız. Haftanın 7 günü bir programımız var. Salı ve pazar günleri karaoke günümüz. Karaokede, sesi güzel olsun ya da olmasın eline mikrofonu alıp ekranda yazan şarkı sözlerini okuyup ritme yakalayarak şarkı söylemeye çalışan eğlence severler keyifli bir gece yaşıyor. Amaçları stres atmak eğlenmek. Akşam saatlerinde başlayan karaoke eğlencesi gece geç saatlere kadar sürüyor. Her çarşamba, cuma ve cumartesi canlı müzik, perşembeleri ise eğlenceli 'Salsa Geceleri' ile hizmet veren mekan, gün geçtikçe eğlence severlerin karşısına yeni bir sürprizle çıkıyor. Nargilelerimizle ve alışılmışın dışında şık ve gösterişli konseptiyle dikkat çeken mekan, Alanya’mızda fark yaratıyor.Perşembe günleri, salsa gecemizde Derya Erenler sahne alıyor. AGC Nargile Cafe – Bar ve Restoran’da tüm salsa bilen veya bilmeyenler coşuyor. Haftanın dört günü işletmemizde bir araya gelen öğrenciler salsa yapıp eğleniyorlar” dedi.

09 Eki 2014 - 08:45 -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber