Yeni yaşını Cuba’da kutladı

Hafta içinde oldukça yoğun bir tempo sergileyen Cuba Bar geçtiğimiz akşam yine eğlence tutkunlarının akınına uğradı

ALANYA’NIN önde gelen eğlence mekanlarından birisi olan Cuba Bar’ın giriş katı hafta içi olmasına rağmen eğlence tutkunlarının akınına uğradı. Cuba Bar’ın giriş katında sahne alan Selen Çelebi ve Erman ile doyumsuz bir gece yaşan müdavimler arasında Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden Burcu Kaya da yeni yaşını okul arkadaşları ile birlikte kutladı. İşletmeciliğini Erdem Kurt’un yapmış olduğu Cuba Pop Club ilerleyen günlerde farklı organizasyonlar gerçekleşecek. Yaş günü sahibi Burcu Kaya ve arkadaşları ile yakından ilgilenen Erdem Kurt, Kaya’nın yeni yaşının mutlu ve huzurlu geçmesini dileyerek yeni yaşını kutladı. Sahnesi ile oldukça beğeni toplayan Erman ise hareketli şarkılarla bir an olsun eğlence tutkunlarını yerlerinde oturtmadı.

#

26 Mar 2011 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber