Veda Mektub'da yapıldı

ALANYA Devlet Hastanesi Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Ayten Ünal, emekli olması sebebiyle 15 yıldır birlikte görev yaptığı arkadaşlarına Mektub Türkü Evi'nde veda gecesi düzenledi.

Alanya Devlet Hastanesi'nde 1987 yılından bu yana görev yapan Ayten Ünal, emekli olması dolayısı ile bir gece düzenledi. Hafta sonu Mektub Türkü Evi'nde gerçekleştirilen veda eğlencesine Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran ve eşi Filiz Başaran'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Türküler eşliğinde gerçekleşen emeklilik eğlencesi ve veda gecesi ilerleyen saatlere kadar sürdü. Alanya Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı 15 senenin anısına Ayten Ünal'a bir plaket verildi. Meslekten ayrılmanın en üzücü yanının ailesi gibi gördüğü iş arkadaşlarından ayrılmak olduğunu dile getiren Ayten Ünal, "15 yıldır görev yaptığım hastaneden ayrılıyor olabilirim fakat hiçbirinizi unutmayacağım" dedi.

#

25 Oca 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber