TYSD 85. yılını kutladı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin (TYSD), 85. yıl kutlaması Banana Otel'de gerçekleşti

ATATÜRK tarafından ismi verilen ve 1928 yılından bu yana Türkiye genelinde üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı kendine hedef edinen TYSD 85. yılını Banana Otel'de gerçekleşen görkemli bir resepsiyonla kutladı. Dernek üyelerinin tam kadro katıldığı etkinlikte Alman sanatçı Nikol Linof sahne aldı. Yemekli olarak organize edilen programdan elde edilen gelir yine üniversite öğrencilerinin giderlerine harcanacak. Akşam saatlerinde yenen yemekle başlayan organizasyonda dernek üyeleri sohbet etme ve gelecek planlarını konuşma imkanı da buldular. Nikol Linof ile birlikte sahne alan orkestranın çaldığı slow parçalarda valsi, hareketli parçalarda ise bolca oynamayı tercih eden davetlilerin kutlaması geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.

#

25 Şub 2013 - 00:03 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber