Sokak Arası'nda buluştular

KISA sürede büyük yol kat eden ve Alanya halkını kendisine hayran bırakan Sokak Arası Meyhane'nin fasıllı geceleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Özellikle hafta sonları ailelerin akınına uğrayan ve nezih ortamı ve lezzetli mezeleri ile haklı bir üne kavuşan mekan geçtiğimiz hafta sonu yine müdavimlerini ağırladı. Fasıl eşliğinde, eğlenen mezeleri ve içeceklerini tadan meyhane düşkünleri, hafta sonu bir doğum günü kutlamasına da eşlik ettiler. Bedia Dim yeni yaşını, kızı Sebile Can ve arkadaşlarıyla birlikte Sokak Arası'nda kutladı. Sokak Arası'nın müdavimleri arasında Goldcity Ön Büro Müdürü Akgün Tezcan, Talya Yapı Mağaza Müdürü Güney Ulaş de vardı.

#

07 Haz 2012 - 03:16 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber