Sadullahoğlu'ndan yeni mağaza

Arçelik ve Alfemo Mobilya Alanya Ana Bayisi Sadullahoğlu Ticaret, hafta sonunda yapılan görkemli bir açılış töreniyle yeni mağazasını hizmete açtı

Sadullahoğlu Arçelik renkli bir törenle açıldı
Sadullahoğlu Arçelik renkli bir törenle açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Sadullahoğlu Arçelik renkli bir törenle açıldı

TAM 35 yıl önce başladığı Arçelik yolculuğuna bünyesine yeni markaları da katarak devam eden Arçelik Beyaz Eşya ve Alfemo Mobilya Ana Bayisi Sadullahoğlu Ticaret, Alanya Orman İşletme Müdürlüğü yanındaki yeni mağazasını hizmete açtı. Dün gerçekleşen açılış törenine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Koç A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Alfemo Mobilya Türkiye Satış Müdürü Ahmet Dinler, Arçelik yetkilileri, Alfemo yetkilileri, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve dernek temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kurdeleyi kesen protokol üyeleri, Sadullahoğlu A.Ş. sahipleri Rauf Sadullahoğlu ve Nilüfer Zavlak'ı tebrik ettiler.

24 Mar 2017 - 16:36 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber