Rus gelin aldılar

YAKLAŞIK 1000 davetlinin katıldığı düğünde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) eski Başkanı ve Antalya AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur, Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras, Alanya eski Kaymakamı Cengiz Gökçe, siyasi parti ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

YAKLAŞIK 1000 davetlinin katıldığı düğünde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) eski Başkanı ve Antalya AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur, Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras, Alanya eski Kaymakamı Cengiz Gökçe, siyasi parti ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Alanya'da turizm, siyaset, protokol, basın camiası ve iş dünyasını bir araya getiren çiftin düğününde, davetlilerle yakından ilgilenen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Çetin Geyik davetlilere teşekkür etti. Pasta ve takı töreninin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

#

27 Şub 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber