Ronaldo'nun kuzeni Alanya'ya gelin geldi

ABD'de yaşayan Alanyalı genç Mehmet Güvener, bir süredir birlikte olduğu dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kuzeni Christine Grosso ile dünya evine girdi. Genç çift, Alanya'da yapılan kınanın ardından Ronaldo'nun özel uçağı ile Antalya'dan Portekiz'e gitti

Alanyalı Mehmet Ronaldo'nun kuzenini aldı
Alanyalı Mehmet Ronaldo'nun kuzenini aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Alanyalı Mehmet Ronaldo'nun kuzenini aldı

PORTAKAL - ÖZEL HABER

DÜNYA devi Real Madrid'te forma giyen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kuzeni olan Christine Grosso ile dünya evine giren Alanyalı genç Mehmet Güvener, dünyaca ünlü futbolcuyla akraba oldu. Alanyalı genç, Amerika'nın ünlü tatil kenti Miami'de tanıştığı Portekizli sevgilisi Christine Grosso 20 Ocak 2018'de Jamaika'nın Lucea kentinde düğün yapacak. Düğünde Cristiano Ronaldo'nun da hazır bulunacağı öğrenildi. Genç çiftin kına geceleri ise Alanya'daydı. İskeledeki bir teknede yapılan eğlenceli kınada renkli görüntüler ortaya çıktı. Geleneklere uygun olarak yapılan kına gecesinde vur patlasın, çal oynasın eğlenen genç çiftin mutluluklarına diyecek yoktu. Kınanın sabahında Antalya'ya giden Mehmet ve Chiristine, buradan Ronaldo'nun özel uçağı ile Portekiz'e hareket etti.

22 Ağu 2017 - 17:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber