Red Tower'da muhteşem toplantı

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD), aylık olağan toplantısını Red Tower Restoran'da gerçekleştirdi

İSKELE Caddesi’nde bulunan Red Towers, ALSİAD'ın aylık yemekli toplantısına ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen toplantı Başkan Mevlüt Görücü'nün konuşmasıyla başladı. Görücü, Alanya gündemine dair önemli açıklamalarda bulunurken, özellikle teleferik projesi kapsamında Kale'ye girişin kısıtlanmasına dair Alanya Belediye'sine sundukları teklifin değerlendirmeye alındığını söyledi. Görücü konuşmasında; “Dünya Mirası listesine alınan ve ilçemizin gözbebeği Alanya Kalesi'nin gelecek kuşaklara sağlıklı bir yapıda aktarılabilmesi için Kale'ye girişin ücretli olması, büyük araçların girişinin tamamen yasaklanması ya da sınırlandırılması gerekir” dedi. Görücü ayrıca, Gazipaşa-İstanbul uçuşlarının önemine değinerek “Pegasus'un Sabiha Gökçen'den 23 farklı ülkeye uçuşları var, bu ilçemiz adına özellikle yerleşik yabancıların ulaşımı açısından çok önemli. Ayrıca Alanya'da mülk almayı düşünen yabancı yatırımcılar için de bir cazibe oluşturacağını düşünüyorum” dedi. ALSİAD'IN  bu ayki konuğu olan Antalya Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Işık Yargın da konuşmasında, “Adı ne kadar İş Adamları derneği olsa da artık kadınları da aranıza almanın zamanı geldi” dedi. Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ANSİAD) ilk kadın üyesi olduğunu belirten Yargın, “Benim açtığım yoldan yürüyen yüzlerce kadın, işlerindeki başarıyla adından söz ettiriyor. Şuan ANSİAD yönetiminde bile yer alır duruma geldiler, neden ALSİAD da diğer il ve ilçelerden farklı olduğunu ortaya koymasın” dedi.

#

09 Kas 2012 - 00:01 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber