Nişimen Mangalbaşı ilgi görüyor

Kısa süre önce çevre yolu üzerinde hizmete giren Nişimen Mangalbaşı, konsepti ve servisi ile ilgi odağı oluyor

FARKLI konseptiyle, açıldığı günden bu yana müdavim sayısını hızla arttıran Nişimen Mangalbaşı, keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Alanya'nın tanınmış simalarını ağırlayan mekanda, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Mevlüt Görücü, ailesi, İşadamı Erhan Doğan ve konukları, Kemal ve Cevdet Zamanoğlu ve misafirleri de vardı. Keyifli bir akşam geçiren aile dostları mekanın farklı konseptine ve nezih ortamına hayran kaldıklarını dile getirdiler. Aynı akşam mekanda objektiflerimize çok sayıda tanınmış kişi de takıldı.

#

09 Eki 2012 - 00:46 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber