Minik Ellerim'den son etkinlik

MİNİK Ellerim Anaokulu yılın son etkinliğini okul bahçesinde gerçekleştirdi. Öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen yılın son etkinliğinde çocuklar günün anlamı dolayısıyla Babalar Günü şiirleri ile gösterilere başladılar.

2 ve 6 yaş arası grubu çocukların yaptıkları gösteriler, velilerden büyük alkış alırken, çocuklarının özgüveni ebeveynleri mest etti. Minik Ellerim kurucu müdürü Nevin Kılıçarslan yaptığı açıklamada bu etkinliklerin çocukların özgüvenini yerine getirdiğini belirterek, kişilik bulmalarında karakterlerinin daha güçlü ve düzgün gelişmesine katkı sağladığını belirtti. Önümüzdeki yıl ilköğretime başlayacak öğrencilerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten okul öğretmenleri Arzu Akkuş, Merve Çetinkaya, Gizem Şengün ve Burçin Gürbüz buruk bir mutluluk yaşadıklarını söylediler. Yöresel kıyafetler giyerek, eski düğünlerden canlandırmalar yapan minikler, profesyonellere taş çıkarttı.

#

22 Haz 2012 - 00:23 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber