Minik Ellerim'de Noel coşkusu

Minik Ellerim Kreş, Noel kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza attı

FAALİYETE geçtiği günden itibaren adından sıkça söz ettiren Minik Ellerim Çocuk Kreşi, yeni yıl öncesinde de çeşitli etkinliklere imza attı. Yeni yıl kutlamaları kapsamında bir kar müzikali ve tiyatro gösterisi düzenleyen Minik Ellerim, yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Minik Ellerim Kreş binasında gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine öğrenci velileri ve öğretmenler de eksiksiz katıldı. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı kar müzikali ve tiyatro gösterisini izleyen minikler, aileleri ve öğretmenleriyle yeni yılı kutlamanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinlik sonrası Noel Baba’dan hediyelerini alan miniklerin mutluluklarını aileleriyle paylaştılar. Etkinlik sonrası küçük bir konuşma yapan kreş kurucusu Nevin Kılıçarslan, "Çocuklarımız gerçekte Noel Baba diye birisinin var olmadığını biliyor ama buna rağmen Noel Baba kıyafeti giymiş birisinin elinden hediye almak onları çok mutlu ediyor. Onların bu mutluluklarını ve heyecanlarını gördüğüm zaman en az onlar kadar ben de mutlu oluyorum. Bize bu konuda destek veren, yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

#

23 Ara 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber