Janus sezonu derbiyle açıyor

Yaz gecelerinin değişmez adreslerinden olan Janus Bar, 2010 yaz sezonuna hızlı bir giriş yapıyor. Pazar akşamı oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ile eğlence severlere "Merhaba" diyecek olan Janus, tüm hazırlıklarını tamamladı

ALANYA gece hayatının eğlenceli mekanlarından olan Janus Bar, 2010 yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile yaz sezonunu açmayı planlayan Janus, dev maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Taraftarlara tribün atmosferi yarattıklarını söyleyen Janus yetkililer, "Oldukça geniş olan işletmemizde dört dev ekran ile maç keyfini yaşamak isteyen tüm futbol severleri Janus'a bekliyoruz" dedi.
ALANYA PARK DA HAZIR DİM Çayı kenarında bulunan Alanya Park Carting de dev maça hazır. İki dev, bir plazma TV ile futbolseverleri en iyi şekilde ağırlamayı planlayan Alanya Park yetkilileri, tüm Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını Alanya Park Carting'e beklediklerini söylediler. Maç keyfinin yanı sıra carting, tavla, bilardo, okey ve play station gibi değişik alternatifleri de bulunan Alanya Park, maç akşamı büyük ilgi göreceğe benziyor.

#

26 Mar 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber