Hayallerini sergiliyor

RESSAM Aysel Yapındı, Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) ilk kişisel sergisini sanatseverlerin beğenisine sunuyor. 25-30 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek sergiye Hayallerimin Karesi adını veren sanatçı, yaptığı açıklamada

"Daha önce üç karma sergiye katıldım, aldığım tepkilerin beni biraz daha iştahlandırması ve Artı Sanat Evi'nde aldığım eğitimle kendimi daha da geliştirip, kişisel sergimi açmaya karar verdim. Yağlı boya çalışmaları ve kendime özgü çuvallardan yaptığım el işlerini değerli Alanya halkının beğenisine sunuyorum" dedi. Kendisine verdikleri destekten dolayı, Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu ve Artı Sanat Evi sahibi Nihat Keleş'e teşekkür eden sanatçı, Alanya halkının da sanata verdiği destekle bir çok ilin birkaç adım önde olduğunu belirtti. SİPAHİOĞLU PLAKET VERDİ Sanatçının, daha önce uzun yıllar ATV'de görev yaptığını ve "Yeşil Koltuk" adlı programı hazırladığını belirten Sipahioğlu, kendisine Alanya ve sanata verdiği katkılarından dolayı bir plaket verdi.

#

28 Haz 2012 - 04:51 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber