Hayali gerçek oluyor

BUGÜN Alanya’ya gelecek olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 15.30’da Melin Soylu ve Yasemin Köktaş'a ait avukatlık bürosunun açılışını yapacak.

Köktaş ile Alanya Süper Lisesi’nde sınıf arkadaşı olduklarını söyleyen Soylu, kendisinin Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden, arkadaşının ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğunu kaydetti. Arınç’ın akrabası olduğunu belirten Soylu, “Üniversite yıllarında Arınç bana çok destek oldu. Evimiz yakındı ve zaman zaman beni ağırladı. O dönem kendisinden söz almıştım. Kendisi annemle teyze çocukları olur. Avukatlık büromuzun açılışını Arınç'ın yapması benim hayallerim arasındaydı. Arınç'ın kendisi de avukat. Büromuzun açılışının Arınç tarafından yapılmasını istedik. Bu konuyu da kendisine ilettik. O da bunu kabul etti” dedi.

#

06 Nis 2012 - 01:09 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber