Eğlenceye devam

Geçtiğimiz haftasonu ünlü DJ Suat Ateşdağlı ile açılışı yapılan İstanbul Club Alanya'da eğlence bitmiyor. Mekan bu kez ünlü DJ Burak Yeter'i ağırladı. Yeter çaldığı birbirinden hareketli şarkılar ile dinleyenleri coşturdu.

GEÇTİĞİMİZ hafta DJ Suat Ateşdağlı ile açılışı yapılan İstanbul Club Alanya, bu kez ünlü DJ Burak Yeter'i ağırladı. Ajda Pekkan'ın 'Oyalama Beni' şarkısına yaptığı mix ile adından söz ettiren Yeter'in, gece yarısı başladığı müzik şöleni sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Yeter çaldığı birbirinden hareketli şarkılar ile dinleyenleri adeta coşturdu. İstanbul Club Alanya'ya gelen yüzlerce eğlence tutkunu, DJ Burak Yeter'in performansı eşliğinde eğlence dolu bir gece yaşadı.

#

05 May 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber