Dünya markaları Alanya'da

Kısa süre önce hizmete giren Aguu-Bebe çocuk giyim markası, bünyesine çok sayıda ünlü markanın ürününü dahil etti. Özellikle avrupalı jet sosyetenin kullandığı ürünler artık Alanya'da.

YAKLAŞIK iki hafta önce 25 metrelik yol üzerinde hizmete giren Aguu-Bebe, ünlü markaları bünyesine kattı. Özellikle avrupalı ünlülerin sık kullandığı Bugabo marka bebek arabasını getiren Aguu-bebe, bununla birlikte yazlık, anatomik, % 100 deri bebek ayakkabılarını ve giyim markalarını da Alanya'lıların beğenisine sundu. Bununla birlikte çok sayıda yerli ve yabancı markayı da bünyesinde bulunduran Aguu-Bebe, Brad Pitt ve Nicole Kidmann gibi dünyaca ünlü isimlerin de kullandığı Ergo-Baby'nin kangurularını da görücüye çıkardı. Aguu-Bebe çocuk mağazasının sahibi Hakan Sönmez, Alanya'lıları kalite ile tanıştırmak için bu yola girdiklerini ve ilerleyen günlerde çok sayıda dünya markasını da satışa çıkartacaklarını belirtti.

#

07 May 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber