ÇYDD kuruluşunu kutladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 24. kuruluş yılını Alanya Öğretmen Evi'nde kutladı

YENİLENEN kış konseptiyle Alanyalıya hizmet veren Alanya Öğretmen Evi, ÇYDD'nin 24. kuruluş yıldönümü etkinliklerine ev sahipliği yaptı. ÇYDD Alanya şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda dernek üyesi katıldı. ÇYDD'nin kuruluş amacı, misyonu ve gelecek projeleri hakkında slayt gösterisi yapılması ile başlayan gece ÇYDD Alanya Başkanı Nilgün Özcan'ın konuşmasıyla devam etti. Yemekli olarak organize edilen etkinlikte davetliler sohbet etme imkanı da buldu. Konuşmaların ve yenen yemeğin ardından, Mehmet Acar'ın seslendirdiği parçalarla kuruluşlarını kutlayan dernek üyeleri oldukça renkli görüntüler oluşturdu. Dernek bünyesinde çalışan gençlerin gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendiği etkinlik geç saatlere kadar devam etti.

#

23 Şub 2013 - 00:42 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber