Bar Celona'da kutlama

AYIŞIĞIM Çocuk Yuvası sahibi Aslıhan Perk yeni yaşını eşi Cihan Perk ve dostları ile birlikte Alanya'nın gözde mekanlarından Bar Celona Tapas Restaurant'ta kutladı.

Birlikte yemek yiyen ve sohbet eden Perk ve arkadaşları gecenin ilerleyen saatlerine kadar mekanda kaldı. Kendisini kreş öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmazken Aslıhan Hanım oldukça keyifli göründü. Gece boyunca hem sohbet eden hem de canlı müzik keyfi çıkaran gurup şarkılar eşliğinde eğlendi.

#

10 Nis 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber