Ay'ın etkisi sürüyor

Çarşamba sabahı erken saatlerde, henüz boşlukta ilerleyen Ay 06.34’te Başak burcuna geçiyor. Üzerinde uğraştığımız işlerde titizlikle davranmamız ve detaylara iyi odaklanmamız sayesinde başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz.

Ülkemiz açısından yakın çevre ve komşularla ilişkiler, eğitim, iletişim ve medyayla ilgili konular dikkat çekebilir. Sabah erken saatlerde etkinleşecek Ay-Neptün karşıtlığı kararsızlık çekeceğimizi, netleşmekte zorlanacağımızı gösteriyor. Önemli girişim ve kararlarımızı bu saatlere denk getirmemek isabetli olabilir. Yanılma, yanıltılma riskimiz mevcut bu saatlerde.
Ay-Satürn altmışlığının etkin olacağı öğleye doğru saatlerde girişeceğimiz işlerden ise daha belirgin ve net sonuçlar alabiliriz. Tabii temkinli ve dikkatli olmamız kaydıyla. Ay-Merkür karesinin etkin olacağı öğle sonrasındaki saatlerde fikirsel anlamda değişim enerjisi etkin olacak. Önemli konuşma ve yazışmalarda dikkatli olmamız gerekecek saatlerdeyiz.
Akşam saatlerine doğru iletişimdeki sertlik ve huzursuzluk yerini destekleyici, olumlu etkilere bırakıyor. Akşam sonrası ve gece saatlerinde etkin olacak Ay-Plüton üçgeni duygusal anlamda destek bulacağımızı ve duygularımızı daha iyi ifade edebileceğimizi gösteriyor.
İkizler ve Yay burçları, konuşmalarınıza çok dikkat etmeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Yengeçler, melankoliye kapılma ihtimaliniz olacağı için, yalnız kalmamanız daha iyi olacaktır. Akrepler, hayatınızın her alanında temizlik yapma ve arınma zamanınız geldi.
Mutlu, sağlıklı ve keyifli gönlünüzce geçireceğiniz bir gün dileğiyle…

#

07 Kas 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber