ATV’den anlamlı reklam

ALANYA Radyo Televizyonu bünyesinde çekilen bayram konulu reklamın çekimleri tamamlandı ve yayına girdi.

Cuma Kayacı’nın yönetip çektiği Kemal Gülgeç'in de yapım sorumlusu olduğu çalışma Doksan Mobilya sponsorluğunda çekildi. Zeki Demir, Hacer Gezer, Berika Demir, Bekir Demir ve Turancan Demir'in rol aldığı duygusal reklam filmi izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Alanya Değirmendere köyünde otantik bir ortamda çekilen reklam filminde yakınları tarafından unutulan ve kaderine terk edilen yaşlı bir çiftin dramı ve her şeye rağmen umutlarını kaybetmeme mücadelesi görsel zenginlik içinde sunuluyor. Ünlü sanatçı Bedia Akartürk’ün de sesi ile renk verdiği reklam filmi ATV ekranlarında yayına girdi. Yönetmen Cuma Kayacı, “Reklam filmimizi izleyen herkes kendi yaşamından bir kesit bulacak. Kısaca özetleyecek olursak büyüklerimizin ve değerlerimizin kıymetini vurgulayan bir çalışma oldu” dedi.

#

05 Kas 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber