Asker yemeği Filika'da

Alanya Halk Bankası'nda görevli olan müşteri hizmetleri temsilcisi Gökalp Arslan için, iş arkadaşları Filika Restoran'da yemek verdi

HALK Bankası Alanya Sanayi Şubesi, Bireysel Müşteri Temsilcisi Gökalp Arslan, vatani görevi için gideceği askerlik öncesi, iş arkadaşları ile birlikte Filika Restoran'da akşam yemeği yedi. Keyifli bir ortamda geçen yemekte uzun uzun sohbet eden bankacılar, arkadaşlarının aralarından ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını dile getirdiler. Banka Müdüresi Zehra Vural'ın da katıldığı yemek geç saatlere kadar devam etti.

#

12 Tem 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber