Alkışlar onlara

TOSMUR Belediye Tiyatrosu bir kez daha “Aşk Olsun” adlı tiyatro oyununu seyircisiyle buluşturdu. Geçtiğimiz Cuma akşamı Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna ilgi büyüktü.

Ağzına kadar dolu olan salonda Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve eşi Mürüvvet Güney, Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu ve eşi, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu, Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin, Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ, Emniyet Müdürü Erkan Dur, Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik, PTT Müdürü Mehmet Kandaz, SGK Müdürü Latif Mercan, İşkur Müdürü Selami Harman, Liman Başkanı Edip Ballıkaya, AYMÖD Başkan Gülcan Kayak, bir çok meclis üyesi ve tiyatro severler oyunu büyük bir beğeni ile izlediler.
Salonu dolu gören oyuncuların, motivasyonu tavan yaptığından seyirciyle buluşması muhteşem oldu. Oyun sonunda konuşma yapan Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, "Belediye Tiyatrosu olarak 6 yıla büyük başarılar sığdırdık" dedi. Özdemir, Kandemir Konduk’un yazdığı Genel Sanat Yönetmenliğini ve Oyun Yönetmenliğini Ayşen Öndeş’in gerçekleştirdiği 'Aşk Olsun' adlı tiyatro oyununda rol alan oyuncular; Emine Toyğun, Abdullah Öztürkçi, Dilek Yaman, Mehmet Kaçar, Sefa Çorbacı, Okan Çakar, Faik Taşçı, Tülay Çiçek, Mert Karaca, Talha Metehan Yurttutan, Erkin Yiğit, Hazal Aytekin, Senanur Dişkaya, Büşra Gürel, Burak Yaman’a başarılı bir oyun sahneledikleri için teşekkür etti.
Özdemir, "Oyunumuzu izlemeye gelen AK Parti İlçe Başkanımız Hüseyin Güney ve eşi, Belediye Başkanlarımız, Salonda olmayan fakat destek veren Belediye Başkanlarına ve kültür merkezini ücretsiz tahsis eden Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’na, Birim Müdürlerine, belediye meclis üyelerine ve tüm tiyatro sever dostlara teşekkür ediyoruz ve daha nice güzel oyunlarda aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney ise oyun sonundaki konuşmasında, "Başkan Musa Özdemir ve belediyemize böyle güzel bir faaliyet gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz" dedi. Yönetmen Ayşen Öndeş ve oyuncuları tek tek tebrik eden İlçe Başkan Hüseyin Güney başarılarının devamını diledi.
Yönetmen Ayşen Öndeş, "Kurulduğumuz günden beri bizi takip eden tiyatroseverlere çok teşekkür ediyoruz. 6 yılda 13 tiyatro oyununu yoğun çalışmalarımızla bölge halkımıza sunarak büyük beğeni topladık. Bu süreç içerisinde Direkler Arası Halk Jürisinden 'Umut Veren Yeni Tiyatro' ödülünü aldık. Sahnelediğimiz 'Aşk Olsun' adlı oyunumuz yine Direkler Arası Halk Jürisi tarafından izlendi. Sonuçları ilerleyen günlerde göreceğiz" dedi.
Seyircilerden Hacer Ünsal oyunu baştan sona kadar büyük bir keyifle izlediğini belirterek, "Kandemir Konduk gibi önemli bir yazarımızın 'Aşk Olsun' adlı profesyonellik isteyen oyununu bu kadar güzel sahneleyeceklerini hiç tahmin etmiyordum. Bu kadar başarılı oyuncular olduğunu bilseydim daha önceki oyunlara da mutlaka gelirdim. Daha önceki oyunları kaçırdığım için üzgünüm. Bundan sonra ki oyunların da sıkı bir takipçisiyim. Tek kelimeyle süperdi. Bravo diyorum” dedi.
Seyircilerden İrem Coşkunkan, "Çok beğendim ve çok eğlenceli buldum. Ayrıca genç oyuncuların çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bir dahaki oyun ne zaman tarihini merakla bekliyorum" dedi.

#

16 Oca 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber