Alanyum’da tanıtım günleri

'Spor yapmaya vaktim yok' bahanesine inat üretilen Alman harikası Salınım Tabakası, Alanyum'da büyük ilgi gördü. "7'den 77'ye herkes için spor" hedefleyen ve dünyada popülaritesi gün geçtikçe artan Salınım Tabakaları, Sportline farkıyla Alanya’da satışa sunuldu

ALANYUM AVM’de devam eden tanıtım çalışmalarında salınım tabakaları oldukça ilgi gördü. Sportline Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Dişlioğlu, Türk insanının yeni yeni Sportline Salınım Tabakaları ile tanışmalarına rağmen oldukça ilgili olduklarını söyledi. Salınım Tabakalarının spor yapmaya vaktim yok bahanesine inat üretildiğini ve herkes için sporu amaçladığını söyleyen Dişlioğlu, "Bizler, özellikle alışveriş merkezlerinde ya da topluluklarda salınım tabakasını insanların test etmelerini sağlıyoruz. Ben inanıyorum, ilerleyen dönemlerde her evde salınım tabakası olacak. Çünkü salınım tabakası, günümüzde ev hanımlarının, beyaz yakalılar dediğimiz öğretmen, avukat, doktor gibi ofise kapanarak gün boyu çalışmak zorunda olan meslek grupları içinde çok ideal bir spor aleti" dedi. Dişlioğlu ayrıca, "Fizyoterapi, kaslarda salınım tabakası üzerinde egzersiz yaparak eklemler güçlenir. Kemiklerin daha sağlam olması zamanla görülebilir. İskelete daha iyi hareketli ve daha dik duruş sağlar, daha fazla destek alır. Özetle Salınım Tabakası,  Ligamenti ve eklemleri aşırı yormadan kasları güçlendirme, esneklik, denge ve koordinasyon duygusunu geliştirme, kas ve eklem gücünü arttırma,  vücut şekillendirme, yağ yakmayı hızlandırmayı en iyi şekilde sağlayan Alman patentli spor aletidir" dedi.

19 Oca 2017 - 15:23 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber