Alanyalı sanatçıdan 'Alanya' klibi

Necip Topal, yeni albümünün 'Gittiğin Günden Beri' adlı parçasına çektiği klibiyle Alanya tanıtımı da yapıyor

HEM turizmi, hem de sanatı aynı anda sürdüren Necip Topal, müzikseverlerin büyük ilgisiyle karşılaşan 'Karar Ver Artık' adlı ilk albümünün ardından 'Affeder misin Aşkım' adlı son albümünü çıkardı. Tamamının sözü ve müziği kendisine ait olan 8 parçası arasında 'Alanyalım' adlı bir de şarkısı bulunan Necip Topal, müzik severlerin büyük beğenisini toplayan 'Gittiğin Günden Beri' adlı parçasına ise Alanya'da klip çekti. Youtube ve müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan ve ilk günden büyük ilgi gören klipte, Alanya'nın tarihi ve doğal güzellikleri de tanıtılıyor. Kısa adı MESAM olan Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Asil Üyesi de olan Necip Topal'ın, Taşkın Müzik Prodüksiyon tarafından yayınlanan, klip yönetmenliğini Dr. Mehmet Elçi, görüntü yönetmenliğini Selim Özel'in yaptığı klibinin parçasını da içeren yeni albümü tüm müzik marketlerde ve digital platformlarda yer alıyor.

22 Haz 2017 - 16:50 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber