Alanya 'Piiz'lendi

Cafe Park, Eskişehir'den tüm Türkiye'ye şöhreti yayılan 'Piiz' grubunu ağırladı

ERDEM Karabayır ve Cantekin Ertekin'in organizatörlüğünde Cafe Park'ta gerçekleşen konser organizasyonuna yoğun katılım gerçekleşti. Emir Yaşar, Doğa Usta, Ahmet Çilingir, Muzaffer Doğan ve Mehmet Dudarık'tan oluşan grup, sahnede ilk olarak 'Bir gün dönersin diye' adlı şarkıyı seslendirdi. Şarkı aralarında seyirci ile sohbet eden grup, şarkılara dinleyicilerden iştirak istedi. Sırasıyla, 'Beni Hatırla', 'Masum Ayrılıklar' ve 'Bu Benim Ki Sevda Değil' parçalarını seslendiren grup, dinleyenleri coşturdu. Yaklaşık 3 saat üstün bir performansla sahnede kalan Piiz üyeleri, Alanya dinleyicisinin enerjisine hayran kaldıklarını belirtti. Konser sonunda kuliste yakaladığımız grup üyeleri Portakal'a özel açıklamalarda bulundu. Alanya'yı ve ortamı sorduğumuz grup üyeleri, "Bu akşam Alanya'da beklediğimizden daha keyifli bir kitle vardı. Geçtiğimiz yıl da Alanya'ya gelmiştik. O gün de keyifli bir ortam vardı ancak bugün çok daha keyifli anlar yaşandı" dedi. Eskişehir'le Alanya seyircisini kıyaslamalarını istediğimiz Piiz grubu, "Eskişehir'deki konu biraz farklı, çünkü biz Eskişehir'le birlikte büyüdük. Oradaki insanlar da bizimle birlikte büyüdüler. Orada, bize dair her şeyi bilen insanlar var. Ama artık kuş yuvadan uçtu. Artık İstanbul'a taşınacağız. Yeni albümün kayıtları için İstanbul'da olacağız. Alanya'ya geldiğimiz için çok memnunuz. Bizi burada ağırlayan insanlara çok teşekkür ederiz. Kendimizi hiç yabancı hissetmedik" dediler. Yeni albümleri ile ilgili de konuşan grup, "Bu sefer biraz daha elimizi taşın altına koyduk. Çok daha profesyonel insanlarla, bestelerimizin geniş kitlelere yayılacağını düşünüyoruz. Umarım İstanbul bize yarar" dediler. Çıkacak albüm için tam bir tarih vermeyen grup üyeleri, 2013 için de “Hazır olun yeni albüm geliyor” dedi. Neden geciktiğini sorduğumuzda ise, "Önümüzde çok fazla konserimiz var, şubat ve mart ayı tamamen dolmuş durumda. Onlardan artan sürede albümle uğraşıyoruz. Aceleye de getirmek istemiyoruz" dediler. Grup üyeleri sözlerine, "İnsanlar müzik markete gittiklerinde ve albümü aldıklarında ‘Evet hakikaten ben bunu saklamalıyım’ demeliler" diye devam ettiler. Albüm yapmaktan korkmadıklarını dile getiren Piiz üyeleri, “Onlar bizden korksun, biz neden korkalım” dedi. Kaç yıldır birlikte çalıştıklarını merak ettiğimiz ekip, "10 yıldır birlikte çalışıyoruz. 8-9 yıldır birlikte olduğumuz arkadaşımız da var. Hep birlikte diye söylersek 7. yılımızı kutluyoruz" dedi. Bu seneki en büyük çalışmalarının, Müslüm Gürses ile gerçekleştirdikleri projelerin ardından 10. yıl partisi düzenlemek olduğunu söyleyen grup, "10 yıldır bizimle birlikte büyüyen insanları bir araya getirmek istiyoruz" dediler. Eskişehir, Ankara, İzmir ve İstanbul'da 10. yıl konserleri vereceklerini de söyleyen ekip, belki bu akşamki heyecandan sonra bu listeye Alanya'da dahil olabilir dedi.

YEMEKLER SOFRA'DA YENDİ
Konser sabahı erken saatlerde Alanya'ya gelen grup üyeleri, Alanya'yı gezme fırsatı da buldular. Konser öncesi yemekler ise Hülya Eryılmaz'ın işletmeciliğini yaptığı Sofra Mantı ve Ev Yemekleri Restoran’da yendi.

KONSER SONRASI EĞLENCE SKY'DA
Muhteşem konserin ardından grup üyeleri gecenin stresini SKY Bar'da attı.

#

23 Oca 2013 - 00:02 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber