AKP'den örnek davranış

AKP İlçe Kadın Kolları Yönetimi, 57 kişinin öldüğü Elazığ'daki deprem fekaleti nedeniyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ndeki müzikli eğlenceyi iptal etti. Kadın Kolları Başkanı Karagöz, "Elazığ'da insanımız ölürken, biz eğlenemeyiz" dedi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Kadın Kolları Yönetimi'nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dün Ballı Düğün Salonu'nda bir etkinlik düzenlendi. Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu'nun sponsoru olduğu etkinlikteki müzikli eğlence, Elazığ'da yaşanan depremde 57 kişinin ölümüyle sonuçlanmasından dolayı iptal edildi. Ballı Düğün Salonu'nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sade bir şekilde yapılan törende konuşan Kadın Kolları Başkanı Mine Karagöz, "Elazığ'da üzücü bir olay yaşandı. 57 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bu sadece Elazığ'ın değil, tüm Türkiye'nin acısıdır. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileklerinde bulunuyoruz. Biz önce insana önem veriyoruz. Bu nedenle müzikli eğlencemizi de iptal ettik" dedi. İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle Kadınlar Günü dolayısıyla tertiplenen müzikli kutlamayı iptal ettiklerini ve sade bir törenle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıklarını ifade etti. Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu ise Elazığ'da yaşanan depremden dolayı üzüntüsünü ifade ederken, tüm bayanların Kadınlar Günü'nü kutladığını dile getirdi.

#

09 Mar 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber