'2'si Bir Arada' mest etti

Ünlü oyuncular Cemal Hünal, Duygu Şen, Neslihan Yeldan ve Ruhi Sarı'nın rol aldığı "2'si Bir Arada" adlı tiyatro oyunu, Alanya'da 2. kez sahnelendi. AKM'de sergilenen oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi

ALANYA Kültür Merkezi (AKM), hafta sonunda keyifli bir tiyatro gösterisine sahne oldu. Organizatörlüğünü Çetin Çevik'in yaptığı, başrollerinde ise Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü oyuncular Cemal Hünal, Duygu Şen, Neslihan Yeldan ve Ruhi Sarı'nın rol aldığı 2'si Bir Arada adlı tiyatro oyunu, Alanyalı sanat severlere keyifli bir akşam yaşattı. AKM'nin kapalı gişe ev sahipliği yaptığı oyunun ardından seyircileri selamlayan oyuncular, performanslarıyla büyük alkış aldılar.

ZENCEFİL AĞIRLADI
Yüzlerce tiyatro severe performanslarını sergiledikten sonra yorgunluk atmak için Zencefil Cafe & Restoran'ı tercih eden oyuncular, burada şık bir akşam yemeği yiyerek oyunun yorgunluğunu attılar. Yoğun turne temposunun yorgunluğunu Zencefil'de atan ünlüler, işletme sahibi Mehmet Babaoğlu tarafından en iyi şekilde ağırlandılar. Muhteşem Alanya manzarasının da tadını çıkaran 2'si Bir Arada ekibi, eksiksiz ağırlama için Zencefil Cafe & Restoran sahibi Mehmet Babaoğlu'na teşekkür etti.

16 Oca 2017 - 15:34 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber