Ziyaretçi trafiği bitmedi

Görevinde birinci haftayı geride bırakan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ziyaretçi akını dün de tüm hızıyla devam etti. ALTİD, meslek odası başkanları ve AHEP Rektörü Erol Sayın, Adem Murat Yücel’e ‘Hayırlı olsun’ dedi

-Alper KUTAY

ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve ekibi, Belediye Başkan Adem Murat Yücel’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. ALTİD ve ALTAV’ın turizmle ilgili yapacağı çalışmalara maddi ve manevi destek vereceklerini söyleyen Yücel, “Alanya turizmi için her iki kurum da çok önemli” dedi. Gazipaşa Havalimanı’nın bölge turizmi açısından önemine değinen Burhan Sili ise bölgeye yeni ilave olan yatak sayısı hakkında da bilgi verdi. Öte yandan Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir ve Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu da Yücel’i ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

ÖZCAN TABLO HEDİYE ETTİ

Alanya Kent Konseyi çatısı altında kurulan Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi üyeleri de Konsey Başkanı Nurhan Özcan önderliğinde Yücel'i makamında ziyaret etti. Özcan, ziyaretleri anısına Başkan Yücel’e kendi atölyelerinde üretilen bir tabloyu takdim etti. Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu’nun ortağı olduğu “Comenius Projesi” kapsamında Danimarkalı öğretmenler de Yücel’in ziyaretçileri arasındaydı. “Kuzeyden Güneye Arkadaşlık Köprüsü Projesi” hakkında Yücel’i bilgilendiren öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Barbaros’tan 3 öğretmen ve 6 öğrencinin Danimarka’ya gideceğini belirttiler.

‘SENEYE ÖĞRENCİ ALIYORUZ’

Öte yandan Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın da Yücel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, AHEP Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Sayın, Başkan Yücel’e bir de kitap hediye etti. AHEP’in gelecek eğitim öğretim döneminde öğrenci alacağını söyleyen Sayın, üniversite binasının tamamlandığını ve eğitime hazır durumda olduğunu belirtti. Yücel ise AHEP’e gereken her türlü desteğin verileceğini ve Alanya’ya kazandırılan ilk özel üniversitenin farkında olduklarını kaydetti.

15 Nis 2014 - 00:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber