Zavlak sert çıktı

MHP'li Hacı Mevlüt Zavlak, "Ülke savaşa doğru gidiyor ama sadece AKP destekçilerinin sesi çıkmıyor" dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) Alanya'daki genç kuşak isimlerinden, 11 Ocak İlçe Kongresi'nde İlçe Başkan Adayı ve 7 Haziran Genel Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak, gündemi değerlendirdi. Zavlak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Ne yazık ki 'Biz demiştik' demek akan kanı durdurmuyor, anaların ağlamasına engel olmuyor, oğlu cephede olan anaların yüreğine su serpmiyor. En acısı da sizi akıllandırmıyor. Bugün Türkiye'de bir PKK'nın, bir IŞİD'ın, bir de AKP destekçilerinin sesi çıkmıyor. Türkiye'yi savaşa sürükleyenler sus pus, sade vatandaş ise endişeli ve tedirgin. Sıradan vatandaşın gördüğü gerçekleri görmezden gelip ülkeyi savaşa soktunuz. Artık ok yaydan çıktı. Allah askerimize, polisimize, istihbaratımıza, kısacası, savaşan tüm unsurlarımıza yardımını esirgemesin, güç kuvvet ve cesaret versin."

26 Tem 2015 - 13:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

? ?? - Biz demistik. Sizde gerekeni yapsaydiniz. Neyin ne olacağını bilmiyormusunuz? Onlar demişti bizde bunu soyleyelimki suçu uzerimizden atalim.. balik bastan, kokar siz once Bahçeli den bi kurtulun.. akpinin destekcileri... Kanla beslenen vampirler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:57
01

ALİ KAPLAN - zavlak!!!boş boş konuşup mi̇lleti̇n vakti̇ni̇ alma!!akp seçmeni̇ ve akp ne yaptiğini senden çok daha i̇yi̇ bi̇li̇yor!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 13:57

Çorum Haber