'Yükseliş devam edecek'

Alanyalı olan Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden AKP'nin başına geçmesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) 3. Olağanüstü Kongresi'nde AKP Genel Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, baba tarafından Alanyalı olan Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik tarafından coşkuyla karşılandı. Kongrede oy kullanan isimlerden biri olan Çelik, "Yeni Türkiye'nin mimarı, milletin adamı olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 1414 oyla yeniden AKP Genel Başkanı seçilmiş olmasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 998 günlük hasret sona erdi. Hamdolsun, ülkemize, milletimize, partimize hayırlı olsun. Liderimizin önderliğinde ilk günkü aşkla, heyecanla değişim, demokrasi ve reform getirecek olan yeni atılım dönemi için haydi bismillah! Vakit yeniden yükseliş, yeniden diriliş vaktidir. Daha güçlü, daha özgür, daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok, yola devam" dedi.

22 May 2017 - 14:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber