Yücel’e ziyaretçi akını sürüyor

Alanya Garnizon Komutanı, Personel Albay Adnan Arseven, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Erkan Dur, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler

ZİYARETTEN duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücel, kurumlar arası kolektif çalışmanın önemine dikkat çekti. Öte yandan Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Turan Sağlamel ve yönetim kurulu üyeleri de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e nezaket ziyaretinde bulundular. Mahmutlar Kılıçarslan İlköğretim Okulu birleştirilmiş sınıfı öğrencileri, öğretmen Fatma Ayan eşliğinde Başkan Yücel’i hem tebrik ettiler hem de dokuma tezgâhı istediler. Yörük kilimlerinin yeniden yaşatılması için düzenledikleri proje hakkında Başkan Yücel’e bilgi veren öğrenciler, 80 yaşındaki Yörük Nine’nin gönüllü olarak kendilerine eğitim vereceğini belirttiler. Başkan Yücel ise, “Kültürümüzün yaşatılması için tezgâh talebinizi yerine getireceğiz” dedi.

16 Nis 2014 - 01:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber