Yücel’den Cikcilli çıkarması

Cikcilli’nin efsane başkanı Kerim Ertekin ile Cikcilli’de seçim çalışması yapan MHP Adayı Yücel, yoğun ilgi gördüğü halka ve esnafa, “MHP ile Alanya büyüyecek, hizmet görecek” dedi

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz hafta sonu Cikcilli beldesinde esnaf ziyareti yaptı. Yücel'e Cikcilli Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim Ertekin, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve diğer Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Cikcilli Merkez Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Yücel ve Kerim Ertekin, esnafın sorunlarını dinledi. Cikcilli'de Kerim Ertekin'in hizmetlerini takdirle karşıladıklarını belirten çok sayıda esnaf, “Desteğimiz Yücel ve ekibine” dedi. Kendisine ve ekibine gösterdikleri ilgiden ötürü Cikcilli halkına ve esnafına teşekkür eden Yücel, “Cikcilli, şehir merkezine en yakın belde. Kerim Başkan’ın burada çok büyük emeği ve hizmeti var. 30 Mart’ta halkımızdan vize aldığımız takdirde biz de ekibimizle birlikte bu hizmetleri devam ettireceğiz” diye konuştu.

23 Mar 2014 - 15:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber